Navigatie
Snelle montage schoorstenen

Snelle montage schoorstenen

Bent u op zoek naar een schoorsteen voor een van uw klanten en wilt u dat deze snel gemonteerd wordt? Dan bent u bij Tjimney aan het juiste adres. Wij leveren de schoorsteen compleet op de juiste locatie, inclusief installatiedoorvoer. Wij kunnen ook seriematig meerdere stuks leveren. Dit kan handig zijn wanneer u als aannemer of architect tegelijkertijd meerdere huizen of kantoorpanden aan het ontwerpen bent.  

Schoorsteen speciaal voor u op maat gemaakt

Elke schoorsteen is uniek, dat weten wij als geen ander. Daarom maken wij schoorstenen speciaal op maat. Samen met uw klant of architect bespreekt u de eisen en wensen van hoe de schoorsteen er uit moet komen te zien. Vervolgens bespreken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn, krijgen wij de wensen door en hier maken wij vervolgens een ontwerp van. U als aannemer of architect geeft hier akkoord voor en vervolgens gaan wij aan de slag. Wij bouwen de schoorstenen prefab.

Wij streven naar een soepel proces en de mogelijkheden van het uiterlijk van de schoorstenen is oneindig. Er is veel keuzevrijheid en wij kunnen gemakkelijk aan de wensen van de klant voldoen.

Waarom u voor een schoorsteen van Tjimney kiest

Wij hebben een snelle montage en kunnen de schoorstenen naadloos laten aansluiten op ander prefab elementen. U kunt hierbij denken aan dak elementen of gevelelementen. Wij werken dan ook regelmatig samen met andere prefab bouwers en andere bouwteams. Het is belangrijk om vroegtijdig bij een opdracht betrokken te zijn, om snel en effectief aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast kunnen we afhankelijk van de wensen en eisen de schoorsteen op verschillende manieren afwerken. Zo kunnen wij gebruik maken van keramische of mineralen steenstrips of stucwerk. Ook kunnen wij aluminium en zinken afdekkers maken, dit is de kap die erbovenop ligt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

Tjimney logo
Tjimney
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © - 2022 Tjimney | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index